Download Brochure

ScanApps for ACCOUNTANCY

Gemakkelijk scannen naar UNIT4 met de scan koppeling van MaDox ScanApps for Accountancy

Steeds vaker vragen relaties ons naar een efficiënte oplossing voor het digitaliseren van het kantoor om onder andere sneller, gemakkelijker en flexibeler te kunnen werken.
Door het scannen van dossiers naar UNIT4 DocumentManager of Multivers (XL platinum) beschikt u over een gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossing waarbij u altijd de juiste informatie op de juiste plek hebt en dus de informatie eenvoudig kunt raadplegen.

Extra efficiency binnen uw werkproces bereikt u als u uw document vanaf uw multifunctional printer (MFP) direct naar het juiste dossier in de UNIT4 DocumentManager scant.
Met deze kant-en-klare oplossing kunt u uw gescande documenten altijd snel terugvinden en beschikt u over een duidelijke audit trail.

De scanfunctionaliteit rechtstreeks vanaf MFP naar UNIT4 Documentmanager is de enige officieel gecertificeerde koppeling voor UNIT4.

DEMO afspraak ? of bel : 088-0323000


Hoe werkt het ?

De dynamische koppeling zorgt ervoor dat klantgegevens en dossiers vanuit UNIT4 Document Manager opgehaald kunnen worden en deze worden getoond op het display van de multifunctional* of desktop PC.
U kiest voor het gewenste dossier.
Vervolgens wordt het document verwerkt, voorzien van tekstherkenning, geindexeerd en automatisch aan het juiste dossier in UNIT4 DocumentManager gekoppeld.
 

MaDox ScanApps

- Bespaar tijd met inboeken van dossiers en facturen
- Minder kans op fouten door uniforme invoer
- Rechtstreekse dynamische koppeling met multifunctional en desktop PC
- Tijd en plaatsonafhankelijk toegang tot uw dossiers en documenten
- Voldoet aan alle wet- en regelgeving
- Snelle terugverdientijd (ROI)

Overtuigd ? of bel : 088-0323000


 


Google+