Milieu & MVO

 

Werken met respect voor mens en natuur' is de managementfilosofie van de MaDox Groep.
Samen met haar partners streven wij naar een een gezamenlijke inspanning die bijdraagt aan de vooruitgang van de samenleving en de mensheid’.

MaDox Groep maakt zich sterk voor bescherming van het milieu, zuinig omgaan met natuurlijke hulpbronnen en het streven om als bedrijf een voorbeeldfunctie te vervullen.Wij praten hierover met onze partners & medewerkers en wij trainen ze dat milieubescherming ieders verantwoordelijkheid is.

De komende periode richt de MaDox Groep haar aandacht op een volledige naleving van wetgeving, energiebesparing en overige eisen. Ook in de samenwerking met haar partners zal MVO&Milieu een steeds belangrijkere rol gaan vervullen.

 
Milieu & MVO

 

MaDox Groep heeft een dedicated partnership met Kyocera Mita Nederland.
Alle multifunctionals en printers die MaDox in haar assortiment heeft, voldoen aan de meest strenge milieueisen en hebben het keurmerk van “Der Blaue Engel”
Dit keurmerk staat wereldwijd bekend om zijn strenge milieu eisen.
Kenmerkend voor Kyocera is het lage energieverbruik, Lage Total Cost of Ownership, Recyclebare machines, weinig tonerafval (tot wel 4x minder dan andere bekende merken) en geen emissie van gevaarlijke stoffen.
Kyocera Dedicated Partner

 

Double A papier

Wij adviseren voor het gebruik voor papier van het merk Double A.
Double A is een van de meest milieuvriendelijke papiersoorten met een helderwitte, zijdezachte afwerking die kleurechtheid optimaliseert en slijtage van de machines vermindert door de lage stof emissie van het papier.
Ook worden er geen chloor middelen gebruikt om het papier te bleken.

Bestel HIER uw Double A papier bij onze partner Meerkantoor.

 

Neem contact op
 

 


Google+