Partners

Printers & Multifunctionals

KYOCERA Document Solutions

KYOCERA Document Solutions is wereldwijd een vooraanstaande fabrikant van digitale kopieerapparaten, printers en multifunctionele producten waarmee geavanceerde en milieuvriendelijke documentoplossingen worden geleverd.

KYOCERA document solutions

Capturing & Document scanning

Scannervision (GOLD PARTNER)

ScannerVisionTM is wellicht de meest innovatieve leverancier van scanning software. Sinds de introductie van deze uiterst gebruiksvriendelijke scansoftware biedt ScannerVisionTM, eindgebruikers in meer dan 140 landen de mogelijkheid hun documentstroom te digitaliseren, routeren, archiveren en optimaliseren.
ScannerVision Gold Partner

Inkoopfaktuur register (IFR) en geautomatiseerde Faktuurverwerking en herkenning

Elvy
Eist u meer dan het koppelen van fakturen en dossiers aan uw boekingen of relaties dan is Elvy de schakel om uw fakturen geheel automatisch te herkennen. Met een overzichtelijk Fiateringsproces bespaart u als organisatie tijd en dus geld.

Elvy Document Scanning

Digitale handtekeningen

ValidSign
ValidSign is marktleider op het gebied van digitaal transactiemanagement. Voor het verkrijgen van een rechtsgeldige digitale handtekening zijn factoren als beveiliging, authenticatie en een waterdichte audit trail een must. Validsign verzorgt hierin. 

Validsign Digitaal ondertekenen

 

Kantoorbenodigdheden

Meerkantoor
Bij Meerkantoor kunt u terecht voor het door MaDox geadviseerde Double A Paper en al uw kantoorbenodigdheden, van balpen tot een complete kantoorinrichting!
Hun ruime assortiment omvat meer dan 25.000 artikelen, waaronder alle A-merken en een interessant huismerk dat zich onderscheidt door een hoge kwaliteit en aantrekkelijke prijs. 

Meerkantoor

 

IT Outsourcing, Cloud & Hosting

2ML IT Solutions
Veel bedrijven hebben behoefte aan controle en regie over hun ICT systemen en applicaties. 2ML biedt de zekerheid van continuïteit voor iedere IT-omgeving, van groot tot klein.

2ML biedt pragmatische oplossingen die werken. Persoonlijke betrokkenheid en motivatie om dat altijd weer beter voor elkaar te krijgen, is wat ons drijft. 2ML zorgt dat het werkt en dat het blijft werken zodat u als ondernemer zich ongestoord met uw kerntaken bezig kunt houden.
 

2ML logo

CRM en urenregistratie voor de advocatuur

BaseNet
BaseNet levert een online totaaloplossing aan meer dan 300 advocatenkantoren in Nederland. Naast dossierbeheer, relatiebeheer, tijdschrijven en declareren zijn ook zaken als e-mail, agenda en taken geïntegreerd.
Om te kunnen werken met BaseNet Advocatuur dient de gebruiker enkel over een computer met internet en een tekstverwerker te beschikken. Er hoeven geen (dure) investeringen gedaan te worden en de data van oude advocatensoftware kan in veel gevallen geheel kosteloos worden overgezet.

BaseNet logo Nieuw
   
   

 


Google+